Copyright © 2009 - 2019 | Last Updated : 06 November 2019

PAUTAN PENTING
DOWNLOAD TUNEIN RADIO
FOLLOW US
  • Facebook Social Icon
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify Social Icon
 CARTA SITIFM 
1

   SENDIRI   

2

   AKU CINTA PADAMU   

3

   DEMI KASIH SAYANG  

4

   TAK BOLEH LUPA   

5

   ANTA PERMANA   

   18 Oktober 2019  

songrequest.png
sitifmplayer.png
 RECENTLY PLAYED 
 INSTAGRAM SITIFM 
  • Twitter
 CONTACT THE RADIO 
 NEWSROOM @ SITIFM 

Disclaimer: Please hover (place your cursor) on the photo below for the news link. There might be a delay in updating the news link, please follow closely with your local news agency on Dato Sri Siti Nurhaliza.

Bob ganti Siti?
“Kebetulan, saya memang sukakan lagu Anta Permana dan sering menyanyikannya dalam mana-mana persembahan, sebelum ini. Peminat pula memetik nama penyanyi asal lagu itu di akaun Instagram. Mungkin dari situ, ramai menyangka saya akan menyanyikan lagu terbabit menggantikan Datuk Seri Siti Nurhaliza.”

Demikian ulas penyanyi, Bob Yusof, mengenai desas-desus dirinya bakal menggantikan tempat Siti menyampaikan lagu ciptaan Hael Husaini dan Ezra Kong itu pada peringkat Separuh Akhir Muzik-Muzik 34.
Peminat dapat semangat, ...
Melepasi usia dua dekad di pentas seni, Datuk Seri Siti Nurhaliza, 40, mahu mengimbangi antara tuntutan komersial dan tanggungjawab terhadap masyarakat dalam berkarya.

Ia dapat disaksikan menerusi single terbarunya, Terang, yang turut diangkat sebagai tema kempen SimplySiti Di Hati 2019.

Lagu berkenaan adalah hasil ciptaan komposer, Aubrey Suwito, manakala liriknya oleh Shah Shamsiri.
Terang terjemah aspirasi kasih ..
NURANI Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin seperti juga individu lain sentiasa mudah tersentuh setiap kali mendasari jiwa mereka yang kekurangan.

Sepanjang lebih dua dasawarsa memahat nama sebagai orang ternama, penyanyi nombor satu negara ini sering mengingatkan dirinya bahawa di sebalik kemasyhuran yang dikecapi, masih ada sebilangan masyarakat yang ketandusan makna kasih sayang.
‘Terang’ Menerangi Sinar Harapan ..
Dato Sri Siti Nurhaliza dan SIMPLYSITI kembali dengan kempen Tanggungjawab Sosial Korporatnya iaitu SIMPLYSITI Di Hati.

Sebuah majlis pelancaran dan sidang media kempen SIMPLYSITI DI HATI 2019 telah diadakan di New World Hotel, Petaling Jaya. Presiden SIMPLYSITI, Dato’ Sri Siti Nurhaliza turut hadir meraikan para tetamu yang terdiri daripada para penerima dana, rakan niaga, penaja dan juga rakan-rakan media.
“Tiada Gimik Murahan" ...
Umum sedia tahu rancangan Meletop yang bersiaran pada setiap Selasa jam 9.00 malam di Astro Ria akan menyajikan perkembangan-perkembangan selebriti Tanah Air dan juga kisah-kisah di sebalik industri hiburan Malaysia.

Malam tadi, penyanyi nombor satu negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza telah menjadi tetamu undangan di rancangan kendalian dua pengacara hebat iaitu Nabil Ahmad dan juga Neelofa.
'Jangan sampai saya ambil tindakan..
Penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza, 40, tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang sengaja menjatuhkan maruahnya dan keluarga di laman sosial.

Katanya, dia perlu bertegas bagi memberi pengajaran kepada individu yang bertindak keterlaluan hingga melupakan adab dan tidak mempedulikan perasaan orang lain.
Show More
'Jangan sampai saya ambil tindakan..

Penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza, 40, tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang sengaja menjatuhkan maruahnya dan keluarga di laman sosial. Katanya, dia perlu bertegas bagi memberi pengajaran kepada individu yang bertindak keterlaluan hingga melupakan adab dan tidak mempedulikan perasaan orang lain.

Go to link