Copyright © 2009 - 2019 | Last Updated : 27 November 2019

PAUTAN PENTING
DOWNLOAD TUNEIN RADIO
FOLLOW US
  • Facebook Social Icon
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify Social Icon
 CARTA SITIFM 
1

   SENDIRI   

2

   AKU CINTA PADAMU   

3

   DEMI KASIH SAYANG  

4

   TAK BOLEH LUPA   

5

   ANTA PERMANA   

   18 Oktober 2019  

songrequest.png
sitifmplayer.png
 RECENTLY PLAYED 
 INSTAGRAM SITIFM 
  • Twitter
 CONTACT THE RADIO 
 NEWSROOM @ SITIFM 

Disclaimer: Please hover (place your cursor) on the photo below for the news link. There might be a delay in updating the news link, please follow closely with your local news agency on Dato Sri Siti Nurhaliza.

Tak berganjak dalam hujan
Cuckoo mengumumkan duta pertama mereka di Malaysia iaitu penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza bermula tahun hadapan.
Bob tak tentu arah ganti Siti
PENYANYI Bob Yusof mengakui dia berasa tidak tentu arah selama seminggu terakhir sebelum tampil mempersembahkan lagu Anta Permana di pentas minggu kedua separuh akhir Muzik Muzik 34 (MM34) menggantikan Datuk Seri Siti Nurhaliza, semalam.
Konsert Karya Agung Pak Ngah, Lima *
Pada Khamis dan Jumaat minggu lalu, telah berlangsungnya konsert Karya Agung Pak Ngah Datuk Suhaimi Mohd Zain di Istana Budaya, Kuala Lumpur.

Konsert yang diadakan untuk menghargai karya dan jasa Allahyarham bapa Irama Malaysia itu turut dijayakan Datuk Seri Siti Nurhaliza, Syamel, Ernie Zakri, Rojer dan Asmidar.
'Tak sangka Tun M datang'
Datuk Seri Siti Nurhaliza menyifatkan kehadiran Tun Dr Mahathir Mohamad menyaksikan Konsert Karya Agung Pak Ngah (Datuk Suhaimi Mohd Zain) bersama Orkestra Tradisional Malaysia dan Datuk Seri Siti Nurhaliza di Istana Budaya di sini, malam tadi, sebagai hadiah paling istimewa.

Siti memberitahu, kehadiran Dr Mahathir dianggap kejutan kerana pada mulanya, dia diberitahu, hanya isteri Perdana Menteri, Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali sahaja yang hadir.
Kongi Rasa Khairul Hakimin Muhammad
Semasa menulis ini, saya masih dalam perjalanan ke Kuching, ia sebuah memori yang sukarnya saya nak lupa, sedap diingat, menjadi senyum sendiri dan berlagu dalam kepala berterus-terus tanpa henti.
Siti hilang penat lihat reaksi Tun M
Menurut Siti, dia bertuah apabila dapat menyanyikan lagu Allahyarham Pak Ngah yang dikenali sebagai Bapa Irama Malaysia.

”Alhamdulillah, saya berterima kasih kepada semua yang sudah datang menyaksikan konsert ini dan kita sama-sama dapat menghayati perjuangan arwah di dalam bidang muzik terutamanya muzik tradisional.

“Pastinya, saya bertuah dapat menyanyikan lagu arwah. Semoga yang datang semalam terhibur dan malam ini adalah malam kedua konsert,” katanya.
Show More
Tak berganjak dalam hujan

Cuckoo mengumumkan duta pertama mereka di Malaysia iaitu penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza bermula tahun hadapan.

Go to link